Bună dimineața, domnilor! Am un Accent 1.3L din '98 cumpărat în țara mea (în acei ani se presupunea că au eliminat DLC-ul ca să poți merge la ei când aveai probleme cu vehiculul tău) ei bine, anii au trecut și am dobândit cunoștințe despre vehicul, cum ar fi faptul că are un ECU Siemens, doar cele vândute în țara mea fără catalizator îl au... cele care provin din SUA au catalizator și un MAF KEFICO cu 88 de pini, iar scanerul meu ELM 327 se conectează la toate... Am căutat informații despre al meu și am găsit pinarea ECU-ului meu cu 55 de pini și am găsit un conector cu 9 pini care avea pinii senzorului de masă, L și K și încă 2 pe care nu i-am identificat și care îmi imaginez că sunt airbad și semnal vss... ei bine, am scos pinii și i-am conectat direct la pinii scanerului meu L la 15, K la 8 și senzorul de masă la 5... apoi masa șasiului la 4 și +12 al bateriei la 16, neputând să mă conectez. Am încercat cam 10 dintre cele mai puternice aplicații, dar nicio conexiune nu a reușit. Aveți sugestii? Ar putea fi scanerul meu care nu se poate conecta la acest tip de ECU? Am conectat și L la masă pentru a vedea dacă activează verificarea luminii de diagnosticare, dar fără rezultate.