Căutare MDM

Buletin

Manual de utilizare Mercedes ML 270

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51750 prin manual-mecanic
Manual de utilizare Mercedes ML 270 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, aș dori să profit de această ocazie pentru a mă prezenta, fiind nou pe forum și, în același timp, aș dori să fac o cerere. Poate cineva să-mi trimită un manual de utilizare pentru Mercedes ML 270?

În același timp cu cererea, includ mărcile de mașini la care am făcut niște mici lucrări și am remediat niște probleme, în cazul în care cineva are întrebări la care pot răspunde. (KIA SORENTO 2.5 CRDI, MITSUBISHI MONTERO 3.2 DID, HONDA ACCORD 2.2 CDTI). Cel mai puțin am abordat problema cu Honda Accord, deoarece totul este atât de compact și greu accesibil, ceea ce face dificilă achiziționarea.

Tocmai am cumpărat un ML 270 pentru că, din cauza unei probleme fizice, nu pot conduce transmisii manuale și a trebuit să vând Mitsubishi Montero-ul pe care îl aveam. De aceea am foarte puține informații despre ML. Aș aprecia foarte mult dacă cineva mi-ar putea oferi niște informații și sunt disponibil oricui are nevoie de ajutor cu ceva.

Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.