Căutare MDM

Buletin

Pontiac Grand Am

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50669 prin manual-mecanic
Pontiac Grand Am Publicat de manual-mecanica
Am un Pontiac Gran Am 3.4 din 2000. Am schimbat pompa de combustibil și injectoarele au încetat să funcționeze.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50671 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Pontiac Grand Am
Ar fi o idee bună să verifici dacă există presiune de combustibil în galeria injectoarelor după înlocuirea pompei și să explici de ce spui că injectoarele nu funcționează.
Poate că conexiunea electrică din interiorul rezervorului a fost inversată, iar pompa, în loc să comprime combustibilul, îl aspiră fără a genera presiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50680 prin manual-mecanic
Am activat pompa extern și am pus-o în rezervor. Acțiunea independentă are presiune, dar sursa de alimentare de 12 volți nu ajunge la pompa din cablaj. Siguranțele sunt bune.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni - Acum 9 ani și 8 luni #50690 prin manual-mecanic
În acest caz, verificați pompa și/sau releul de injecție. După ce îl aveți la îndemână, scoateți-l și veți vedea că bornele sau pinii sunt numerotați (pe releu). Va avea patru sau cinci picioare. Există unul cu numărul 30 și altul cu 87. Conectați-le la conector cu o bucată de cablu și vedeți dacă pompa funcționează.

.
Dacă pompa funcționează cu asta, știi deja că releul este defect.
Ultima editare: acum 9 ani și 8 luni de către .