Căutare MDM

Buletin

Curea de distribuție Ibiza

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni #50566 prin manual-mecanic
Curea de distribuție Ibiza Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Sper în ajutorul vostru.
Încerc să schimb cureaua de distribuție la vechiul meu Mpi Ibiza din 1997 (și uzat), un model de 1,4 litri, 60 CP. Am scos cureaua alternatorului (acesta nu are servodirecție), capacul de protecție al curelei și fulia arborelui cotit. Nu am cheia pentru a scoate bujia numărul unu. Îmi poate spune cineva ce dimensiune trebuie să am pentru a o cumpăra? Încă nu sunt complet sigur ce trebuie să fac în continuare. Fulia arborelui cu came nu are marcaje de distribuție, iar pinionul arborelui cotit are o mică pată în relief și nu sunt sigur că este cea potrivită pentru aliniere. Mă poate lumina cineva și explica puțin procedura?
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni #50569 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la curelei de distribuție la Ibiza
Diagrama de distribuție a motorului arată aceste două în datele mele. Sper că una dintre ele te va ajuta. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni #50572 prin manual-mecanic
Mulțumesc, sorto. A doua e cea bună. Voi continua cu diagrama asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 6 luni #50580 prin manual-mecanic
Iată din nou. Am scos cureaua, dar chiar dacă nu am crezut că va fi necesar, va trebui să scot fulia arborelui cu came. Știe cineva dacă e pentru dreapta sau pentru stânga? Pare o prostie, dar e destul de strânsă și nu sunt sigur care e direcția corectă.

Mulțumesc.