Căutare MDM

Buletin

Euro 6 și Euro 5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48205 prin manual-mecanic
Euro 6 și Euro 5 Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, doamnelor și domnilor, aș dori să deschid acest subiect pentru a vedea dacă cineva poate contribui cu informații, manuale etc., pentru vehicule comerciale, în special injecție de combustibil și controlul motorului, pentru sistemele Euro 5 și Euro 6.
Din câte văd, când încep să se defecteze, vom rămâne prinși în lenjerie intimă la service-uri.

Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48209 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Euro 6 și Euro 5
Și pe mine mă interesează subiectul. Ceea ce nu sunt sigur este dacă este vorba despre „AD-BLUE” sau sisteme cu uree, sau dacă acest lucru este deja depășit... Până când ne vom da seama, mecanicul va trebui să știe doar despre pile de combustie cu hidrogen:woohoo: :woohoo: :) , iar mașinile ar putea fi de unică folosință, ca aproape orice altceva există...:bolnav: oricum. Să vedem dacă altcineva este dispus să ne lămurească în această problemă a emisiilor și sistemelor pentru Euro 5 și 6. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48215 prin manual-mecanic

Se injectează în continuare AbBlue, singura problemă este că acum există mai multă monitorizare și un management mai bun.
Ceea ce mi se pare foarte interesant este documentația de gestionare a motorului Euro 6, deoarece au controlat pompele de apă, controlate pompele de ulei, EGR, încălzirea, sistemele de gaz, common rail până la 3000 bar și multe alte lucruri pe care nu le controlez bine, deoarece producătorii au o documentație excesiv controlată. Îmi pot imagina scopul lor. În sectorul vehiculelor comerciale grele, ne țin mereu foarte dezinformați, astfel încât să plătim. :( :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48216 prin manual-mecanic

Se injectează în continuare AbBlue, singura problemă este că acum există mai multă monitorizare și un management mai bun.
Ceea ce mi se pare foarte interesant este documentația de gestionare a motorului Euro 6, deoarece au controlat pompele de apă, controlate pompele de ulei, EGR, încălzirea, sistemele de gaz, common rail până la 3000 bar și multe alte lucruri pe care nu le controlez bine, deoarece producătorii au o documentație excesiv controlată. Îmi pot imagina scopul lor. În sectorul vehiculelor comerciale grele, ne țin mereu foarte dezinformați, astfel încât să plătim. :( :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #48217 prin manual-mecanic
De asemenea, mi se pare dificil să găsesc informații detaliate pe această temă. În această privință, o văd la fel ca tine: o chestiune de bani și multe altele. Fiecare producător poate folosi componente diferite pentru a atinge același scop. Imaginează-ți că ar exista manuale pentru fiecare motor, programe pentru anumite sisteme și așa mai departe. De exemplu, un Scania care nu seamănă deloc cu un Renault, un Man sau un Mercedes. Știi, vehiculele grele sunt mașini care fac bani și, bineînțeles, trebuie plătit un fel de taxă pentru ele, atât de către proprietar, cât și de către ateliere neoficiale. Ei bine, să vedem dacă pot găsi ceva pe aici. Noroc!