Căutare MDM

Buletin

SEAT LEON III FR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48192 prin manual-mecanic
SEAT LEON III FR Publicat de manual-mecanica
Salut, am un Seat Leon 3 Sc Fr, este un 2.0 TDI de 184 CP și am deja 35.000 km parcurși. Întrebarea mea este, când va fi timpul să schimb filtrul de aer, aș putea pune un filtru lavabil KyN pentru a-i face puțin mai mult zgomot și o admisie mai bună? Știu că unele Ibiza 1.6 TDI 90 CP au probleme cu filtrele de aer pentru că dacă nu sunt Pourflu, dă eroare și se aprinde martorul defecțiune motor... Mă întrebam dacă vreuna dintre aceste probleme a apărut la motorul lui Leon...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48198 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema SEAT LEON III FR
Eu l-aș pune pe cel original, a pune un alt tip de filtru (după părerea mea) nu are sens și nici nu va îmbunătăți nimic la un motor TDI, unde cel care trage și introduce aer este turbo-ul și nu crossover-ul de supape... nici nu e bine să scoți linia de admisie, rezonatorul(ele) pe care le are sunt studiate cu un scop, problemă separată îți voi spune că unele dintre aceste filtre filtrează mai puține impurități și deteriorează debitmetrul murdărind senzorul de măsurare sau filetul și dând o eroare la măsurarea debitului de aer... asta nu spun vânzătorii acestor produse. Pe scurt: mașina ta e proiectată de ingineri ca să fie fiabilă... dar e decizia ta. Salut Jherru!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.