Căutare MDM

Buletin

Picasso 1.8 16v se oprește

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 luni #46779 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Picasso 1.8 16v se oprește
Mă bucur atât de mult că au rezolvat problema pentru tine!
Ar fi grozav dacă ai putea trimite poze cu cutia când ai deschis-o, ca să pot afla despre ce cutie vorbești. Ceea ce nu înțeleg este de ce nu a funcționat cu pompa bypassată... sau de ce cutia asta gestionează altceva. În fine, cu cele mai bune urări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 luni - Acum 11 ani și 3 luni #46819 prin manual-mecanic
foarte bine asta e binecuvântata unitate de control, am deschis-o dar adevărul e că nu văd niciun indiciu greșit, ei bine nici eu nu sunt expert în electronică dar adevărul e că mașina merge hahaha postez pozele ok
mi-au dat schemele electrice e o urmă cu pixul care pare a fi ceea ce era în neregulă, salutări dacă cineva înțelege și vede ceva atunci lasă aici pentru viitoare consultări ale membrilor forumului, poate o pot repara și economisi niște bani, în orice caz o voi duce la un coleg electronician să văd dacă vede ceva, salutări.
Ultima editare: acum 11 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 luni #46820 prin manual-mecanic
Se pare că aceste cutii BSI sau BSM cauzează probleme. Unele au relee încorporate în placă și am văzut oameni ducându-le la fier vechi de mai multe ori... acum știm de ce. Mulțumesc pentru fotografii. Noroc!