Căutare MDM

Buletin

Reglarea curelei de distribuție Renault Scenic 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45407 prin manual-mecanic
Trebuie să știu cum se montează cureaua de distribuție la un Renault Scenic 1.6 16 supape din 2009.
Angrenajele acestui motor nu au marcaje de distribuție și ar trebui să știu punctele.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni #45415 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul reglării distribuției la un Renault Scenic 1.6
Pentru acest vehicul, sunt necesare scule speciale pentru reglare. Pe aceeași pagină, puteți descărca manualul pentru Nissan Platina 1.6 din 2005 încoace, iar procedura este acolo. Este același motor ca și Scenic-ul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 8 luni - Acum 11 ani și 8 luni #45483 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul reglării distribuției la un Renault Scenic 1.6
Acest model necesită unelte speciale. Vă spun că le-am făcut eu pentru că sunt greu de obținut și accesibile, dar aici vă las dimensiunile știftului filetat care oprește arborele cotit. Dacă descărcați manualul pentru plăcuță, care este același motor, veți vedea că celălalt instrument care oprește arborii cu came este mai ușor de realizat.

Dacă nu îl vezi, trimite-mi un mesaj privat și ți-l trimit pe adresa de e-mail.
Și dacă informațiile vă sunt utile, nu uitați să vă mulțumiți. Salutări din Nicaragua.
Ultima editare: acum 11 ani și 8 luni de către . Motiv: date