Salut tuturor, mesajele mele sunt învechite, din experiența mea când apare o defecțiune electrică la sistemul electronic de accelerație, imediat pentru siguranță ECU deconectează sistemul, limitând turația constantă, aproximativ 1500 rpm, motorul nu răspunde la solicitările șoferului prin senzorul pedalei de accelerație și generează un cod de eroare relativ la controlul electronic al accelerației, celălalt la schimbarea sau curățarea corpului clapetei de accelerație sau deconectarea bateriei pentru o perioadă lungă de timp trebuie să faceți procedura de învățare a fluturelui, așa cum spune bunul meu prieten Ismael53, el o face testând opririle, maximele și minimele, această procedură variază în funcție de marcă, când acest lucru nu se face, se pot defecta, dar din experiența mea cu acele sisteme General Motors, când această procedură nu este făcută corect, generează un cod, învățarea corpului clapetei de accelerație nefiind făcută, prin urmare pentru mine ar fi dificil ca acest lucru să se întâmple în sistemul pe care îl descrieți, când vă duc mașina, informați-ne, așa învățăm cu toții, Salutări din Chile!!!