Căutare MDM

Buletin

Ambreiaj Picasso 1800 17CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41710 prin manual-mecanic
Ambreiaj Picasso 1800 17CP Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, mă poate cineva îndruma în privința achiziționării unui kit de reparare a ambreiajului pentru Picasso-ul meu? Am găsit trei furnizori și prețurile sunt foarte diferite. Poate cineva să-mi spună de ce este această diferență? Mă gândeam să-l cumpăr pe cel mai ieftin, dar sunt puțin speriat pentru că există o diferență mare față de ceilalți doi furnizori: BOLK 86 euro, LUK 113 euro și VALEO 179 euro. Mă gândeam să-l cumpăr pe cel BOLK? Știe cineva dacă funcționează bine sau ce puteți recomanda? Aș fi, de asemenea, interesat să știu unde aș putea găsi ajutor cu privire la pașii pe care ar trebui să-i fac pentru a schimba kitul și dacă pot face asta într-o groapă, deoarece nu am lift. Mulțumesc și sper că cineva mă poate ajuta. Salutări tuturor. Vă las linkul unde m-am uitat la piesele de schimb în caz că vă pot fi de ajutor www.mister-auto.es/es/kit-de-embrague/ci...html?display=colonne

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41714 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema ambreiajului Picasso 1800 17CP
Te-aș sfătui să nu cumperi niciuna până nu știi pe care o are mașina ta. Prețurile variază, deoarece sunt modele diferite. Luk face de obicei replici Valeo, dar cu o volantă diferită. Mai întâi, află pe care o ai demontând-o și apoi găsește una la fel. În Spania, de obicei, mergi la un magazin de piese de schimb cu numărul de șasiu și motor, iar ei îți vor da cea potrivită pentru mașina ta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41722 prin manual-mecanic
Bună ziua și vă mulțumesc pentru răspuns. Am căutat pe un site oficial Citroen introducând numărul mașinii mele, care se află pe geamul din față, și arată codurile pieselor de schimb pentru ambreiajul
ref 2052 K1
KIT DE REPARAȚIE AMBREIAJ
și celălalt

ref 2051 G2
CTO AMBREIAJ CUTIE DE VITEZE STANDARD.
Cred că trebuie să aleg kitul de reparație ambreiaj ref 2052k1. Vă pot trimite linkurile către pagina unde l-am căutat, ca să mă puteți îndruma, vă rog, deoarece trebuie să cumpăr piesa de schimb înainte de a o demonta, deoarece trebuie să o schimb în altă parte și nu pot cumpăra piesele de schimb de acolo.

service.citroen.com/docapv/affiche.do?re...312005&idFct=FCT0015

service.citroen.com/docapv/accesDoc.do?jbnRedirect=true

după cum puteți vedea referințele Citroen 2052 K1 coincid cu referințele care sunt în modelele Bolk și Valeo, în Luk acea referință nu apare, așa că cred că trebuie să renunț la acea marcă și să aleg între Bolk și Valeo. Aș vrea să aruncați o privire și să vedeți dacă sunteți de acord cu mine și dacă credeți că pot avea încredere în referințe, cumpărați o piesă de schimb de la acești doi producători care să coincidă cu referința Citroen

www.mister-auto.es/es/kit-de-embrague/bo...a999BOL-KE19348.html

www.mister-auto.es/es/kit-de-embrague/va...g479_a021826345.html

www.mister-auto.es/es/kit-de-embrague/lu...a006623!3043!00.html

Ei bine, vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și sper că îmi puteți da niște sfaturi după ce mă uit la informațiile pe care vi le-am trimis.

O altă întrebare: ambreiajul scârțâie când îl apăs, dar mașina merge bine. Pot face vreun truc pentru a scăpa de scârțâit? Între timp, nu cumpăr piese de schimb,

așa cum v-am mai spus, vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41732 prin manual-mecanic
Îți asumi un risc, nu te pot sfătui.

Dacă alegi greșit, poți schimba alegerea?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41749 prin manual-mecanic
Dacă pot să-l schimb, am la dispoziție 15 zile să-l returnez. Apreciez ajutorul dumneavoastră și vă mulțumesc pentru tot. Voi vedea ce pot face și dacă cineva îmi poate da mai multe sfaturi, pentru că sunt puțin pierdut. Cu stimă.