Bună ziua și vă mulțumesc pentru răspuns. Am căutat pe un site oficial Citroen introducând numărul mașinii mele, care se află pe geamul din față, și arată codurile pieselor de schimb pentru ambreiajul
ref 2052 K1
KIT DE REPARAȚIE AMBREIAJ
și celălalt
ref 2051 G2
CTO AMBREIAJ CUTIE DE VITEZE STANDARD.
Cred că trebuie să aleg kitul de reparație ambreiaj ref 2052k1. Vă pot trimite linkurile către pagina unde l-am căutat, ca să mă puteți îndruma, vă rog, deoarece trebuie să cumpăr piesa de schimb înainte de a o demonta, deoarece trebuie să o schimb în altă parte și nu pot cumpăra piesele de schimb de acolo.
service.citroen.com/docapv/affiche.do?re...312005&idFct=FCT0015
service.citroen.com/docapv/accesDoc.do?jbnRedirect=true
după cum puteți vedea referințele Citroen 2052 K1 coincid cu referințele care sunt în modelele Bolk și Valeo, în Luk acea referință nu apare, așa că cred că trebuie să renunț la acea marcă și să aleg între Bolk și Valeo. Aș vrea să aruncați o privire și să vedeți dacă sunteți de acord cu mine și dacă credeți că pot avea încredere în referințe, cumpărați o piesă de schimb de la acești doi producători care să coincidă cu referința Citroen
www.mister-auto.es/es/kit-de-embrague/bo...a999BOL-KE19348.html
www.mister-auto.es/es/kit-de-embrague/va...g479_a021826345.html
www.mister-auto.es/es/kit-de-embrague/lu...a006623!3043!00.html
Ei bine, vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și sper că îmi puteți da niște sfaturi după ce mă uit la informațiile pe care vi le-am trimis.
O altă întrebare: ambreiajul scârțâie când îl apăs, dar mașina merge bine. Pot face vreun truc pentru a scăpa de scârțâit? Între timp, nu cumpăr piese de schimb,
așa cum v-am mai spus, vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.