Căutare MDM

Buletin

probleme cu senzorul de debit de aer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41607 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul problemelor senzorului de debit de aer
Ar fi fezabilă reconstruirea senzorului de flux de aer? Foarte dificilă? În vehiculul meu, senzorii de presiune barometrică, temperatură de admisie și flux de aer sunt toți încadrați pe o singură placă electronică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41611 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul problemelor senzorului de debit de aer
Motoarele au senzori, de exemplu: detonație, debit de aer, temperatură aer, temperatură lichid de răcire, senzor de poziție arbore cu came, presiune turbo.
Aceștia furnizează informații către ECU, iar acesta este programat să acționeze asupra actuatoarelor pe baza tabelului programat din fabrică.

Exemplu: temperatură la 90º rpm +3.000, senzorul de turație raportează 120 KHz = deschidere supapă canistră.

Senzor de poziție clapeta de accelerație în poziția 5 + temperatură aer la 20º + temperatură lichid de răcire la 40º = actuator de mers în gol deschis.

ECU este cel care comandă senzorului să raporteze, iar actuatorul urmează ordinele ECU. Dacă nu ai un ECU pentru un 1.5, nu cred că motorul ăla va funcționa bine.

Dintre toți, asta ți-am spus. Vezi dacă ți-l reprogramează cineva și iese mai ieftin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.