Căutare MDM

Buletin

Mult fum negru Mazda BT 50 2008 TD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38064 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: „ Mult fum negru de la un Mazda BT 50 TD din 2008.”
EGR-ul este responsabil pentru recircularea gazelor de eșapament pentru a reduce emisiile de NOx și a scădea temperatura camerei de ardere.
Acesta este întotdeauna amplasat cu un tub care leagă evacuarea de admisie, dar nu știu dacă va fi așa și la mașina ta.
Dar poate fi ușor localizată. Este o supapă cu un furtun acționat prin vid. La modelul tău, arată cam așa:

Îl curăți cu un detergent de carburator sau cu lichid de curățare pentru a îndepărta reziduurile de carbon.
Noroc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38067 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: „ Mult fum negru de la un Mazda BT 50 TD din 2008.”
Mulțumesc, am văzut o piesă foarte asemănătoare, dar problema e că e conectată la pompa de injecție, motiv pentru care nu am vrut să o ating. Un tub mic merge de la admisie la galeria de admisie prin unul dintre conexiunile din partea de sus. Voi încerca să-l demontez cu mare atenție ca să văd ce se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38073 prin manual-mecanic
Rețineți că, dacă vehiculul dumneavoastră nu a suferit o pierdere de putere, nu ar fi necesar să curățați sau să schimbați EGR-ul, dar în caz contrar, ar fi prudent să faceți acest lucru. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38077 prin manual-mecanic
Spală întregul sistem de evacuare, convertorul catalitic și amortizorul și vei vedea îmbunătățirea. EGR-ul este supapa care trece peste galeria de admisie și are un tub către galeria de evacuare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38081 prin manual-mecanic
Am crezut că EGR-ul nu este acolo. Nici eu nu văd unul conectat direct la galeria de admisie, cu excepția celui pe care l-am scos, care era conectat printr-un tub mic. Mă întreb dacă nu cumva are EGR? Sunt surprins pentru că e din 2008.