Căutare MDM

Buletin

urgent

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37946 prin manual-mecanic
urgent Publicat de manual-mecanica
Salut, am o problemă. Temperatura crește foarte repede. Este un motor diesel Siena 1.7 TD. Am schimbat becul, am curățat radiatorul și tot la fel. Sper că mă poate ajuta cineva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37947 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema urgentă
Bună ziua, verifică dacă se deschide termostatul, dacă rezervorul de apă este curat, iar capacul, dacă poți, schimbă-l. Dacă se încălzește repede, ar putea fi termostatul, sau în cel mai rău caz, pompa de apă. Asigură-te că apa circulă bine, că apa sau uleiul nu sunt albe. În acest caz, este chiulasa
. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37949 prin manual-mecanic
....Sunt de acord cu toate punctele pe care ți le spune Pescaditto, uită-te și la culoarea uleiului, poți face asta prin joja care măsoară nivelul,...dacă culoarea este gri, garnitura capacului motorului (chiulasa) poate fi arsă (suflată), apa trece prin zona cea mai fierbinte a motorului și asta indică o creștere a temperaturii, în afară de faptul că se amestecă cu uleiul din carter...soluție, ridică chiulasa, periază-o (rectifică-o) dacă este necesar, schimbă garnitura și adio problemă...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37950 prin manual-mecanic
Dacă pun un capac nou la rezervorul de apă, uleiul este în regulă și apa ajunge în rezervor, dar garnitura tot este arsă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37951 prin manual-mecanic
Bună ziua, aceste motoare trebuie să aibă sistemul de răcire aerisit corespunzător pentru a elimina tot aerul.