Căutare MDM

Buletin

Eclipse GST 98 - Valori normale ale senzorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37764 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am un Mitsubishi Eclipse GST din '98.
Mi-am cumpărat recent un scaner pentru a citi valorile ECU. Dispozitivul funcționează bine, dar trebuie să știu valorile corecte pentru fiecare senzor pe care ar trebui să îl aibă această mașină, pentru a le putea compara cu informațiile pe care mi le oferă scanerul.

Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc tuturor pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37778 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Eclipse GST 98 - Valori normale ale senzorilor
- Senzorul de temperatură variază în funcție de temperatura motorului.

- valorile senzorului TPS trebuie să varieze între 0,5 și 1,1v cu clapeta de accelerație închisă, până la atingerea unei valori de aproximativ 4,8v cu clapeta de accelerație deschisă, acest lucru fiind testat cu diferite stări de accelerație.
- senzorul de oxigen trebuie să varieze constant în intervalele de 0,350 până la 0,750v.
- curentul maxim (MAF) ar trebui să varieze între 1,8V și 2,9VA la ralanti și ar trebui să varieze la accelerare.
Vă las aici un videoclip explicativ... Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37788 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Eclipse GST 98 - Valori normale ale senzorilor
Mulțumesc mult pentru ajutor, Guillermo!
Mai am o întrebare:
Mașina mea a avut o eroare la senzorul TPS. Am șters jurnalul de erori și până acum nu a revenit. Nu știu dacă computerul se reajustează automat la valorile corecte după eroare sau dacă acestea trebuie modificate manual. Acum nu mai sunt erori, dar mi se pare că mașina are prea multă combustibil pentru că după o călătorie de 1.600 km, a apărut funingine pe bara de protecție, evident provenind de la evacuare.

Cu respect și mulțumesc încă o dată pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37790 prin manual-mecanic
Ce eroare a avut? Ce cod?
Dacă ai folosit scanerul, ar fi trebuit să-ți dea un cod de eroare. De aici începe.
Poți să o raportezi și vom vedea ce ar putea fi și cum o putem remedia.
Cu stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37812 prin manual-mecanic
Eroarea a fost P0120, conform descrierii pe care am găsit-o pe pagina următoare: www.troublecodes.net/mitsu/ , ceea ce înseamnă Circuit Poziție Clapeta de Accelerație. Problema este că nu a mai apărut încă și nu știu dacă problema cu consumul excesiv de combustibil pe care am menționat-o în celălalt mesaj ar putea fi din cauza acelei erori sau a altceva.