Căutare MDM

Buletin

Volkswagen Gol 96 cu mers în gol instabil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37685 prin manual-mecanic
Mersul în gol instabil la Volkswagen Gol 96. Publicat de manual-mecanica
:aha: Am o problemă cu Volkswagen-ul meu Gol din 1996. Turația de mers în gol este instabilă și oscilează puțin.
Am încercat să-l scanez, dar scanerele nu au aceste informații despre Gol. Știu că poate fi scanat manual, dar nu cunosc procedura. Mă poate ajuta cineva, vă rog? Sper răspunsuri. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37700 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema mersului în gol instabil la Volkswagen Gol 96
DACĂ GOL ESTE CU INJECȚIE DE SIGURANȚĂ, ESTE PASUL CU PASUL CARE SE GĂSEȘTE ÎN PARTEA SUPERIOARĂ A DUZEI DE INJECȚIE, IAR DACĂ ESTE CU CARBURATOR DE SIGURANȚĂ, ESTE CU INFERIOR ELECTRONIC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37748 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema mersului în gol instabil la Volkswagen Gol 96
Dar are pierderi de putere?
Am avut odată un carburator Gol din '93 și ralantiul era instabil, setat pe compresie, când l-am reglat am observat că avea segmenți uzați, i-am schimbat și a devenit din nou instabil. În general așa e cu carburatoarele...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37763 prin manual-mecanic
Este un EEC4 Marelli single-point. Duzele injectoarelor se sparg de obicei și au scurgeri, dar trimite-mi un e-mail și îți voi trimite informații despre cum să extragi manual codurile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #37775 prin manual-mecanic
Păi, mașina mea e cu injector unic, am curățat deja injectorul și tot are un ralanti instabil.