Căutare MDM

Buletin

Problemă hidraulică la Komatsu PC 240 -6 activă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31475 prin manual-mecanic
Am o problemă hidraulică cu această mașină, deoarece niciun mecanic nu a găsit încă soluția. Problema este că pompele hidraulice dau presiunea perfectă, dar mașina în sine merge încet, dar cu toate acestea, când se apasă pedala de ciocan, merge bine, presiunile din cutie sunt slabe, dar, așa cum am menționat anterior, când se apasă pedala de ciocan, dă presiunile corecte, știe cineva din ce cauză ar putea fi? Toate garniturile de la cutia de supape și de la pompă au fost schimbate și același lucru continuă. Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31477 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă hidraulică la Komatsu PC 240 -6 Active.
Ai schimbat filtrele hidraulice? În fine, mi se pare că e o problemă de debit. Nu există o supapă care se închide corect și merge în alt circuit sau direct la refulare?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31482 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă hidraulică la Komatsu PC 240 -6 Active.
Uleiul a fost schimbat, filtrele, tuburile celor două pompe care merg la cutia de supape au fost schimbate în poziția pompelor pentru a vedea dacă se detectează ceva și același lucru a continuat, același simptom, unele funcții ale mașinii dau presiunea corectă, altele nu le place turația care ar trebui să dea un debit de 280 în cutie și dă 130, apeși pedala de ciocan și totul este corect, nu mai știu ce să demontez pentru că mi-au dat deja o privire cu dacă este asta, aia și nu o detectează, între timp mașina continuă să funcționeze apăsând pedala, dar cred că în timp acest lucru va deteriora alt sistem al mașinii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31524 prin manual-mecanic
Încă cred că este o problemă de debit și ar trebui să verificăm dacă toate supapele de siguranță sau de refulare se închid corect. S-ar putea ca unele dintre ele să nu se închidă corect. Verificați dacă supapele se deschid corect atunci când se eliberează presiunea, verificați piloții supapelor, verificați microîntrerupătoarele de control. Totuși, pentru a găsi defectul, ar trebui să știm cum s-a produs, dacă a fost în timpul funcționării, oprire sau din cauza unei intervenții anterioare.