Căutare MDM

Buletin

Daewo Espero 2.0 anul 93 un singur punct.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31049 prin manual-mecanic
Daewo Espero 2.0, 1993, monopost. Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu Esquire-ul meu, nu ține relantiul pentru că dacă ajung la 950 rpm și scade (se oprește și nu ține) trebuie să-l țin la 1200 rpm, ceea ce consumă mult combustibil. Am și un sunet în motor, am crezut că e de la tahometre, dar le-am blocat și sunetul continuă, ce vreau este să scap de sunet și să țin relantiul la minim.
Mă poate ajuta cineva?.....

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31055 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Daewo Espero 2.0 an 93 punct unic.
Bună ziua, problema ta cu ralantiul poate fi cauzată de următoarele: supapa IAC, MAP, conducta servofrână spartă, motorul nu funcționează la ralanti, chiar și supapa EGR deschisă. Și problema cu tahometrul ar putea fi la fel, uleiul e atent, motorul funcționează cu ulei 10w40 pur maxim, poți deja să pui un 15w40, poți verifica și martorul de ulei dacă clipește, dacă da va trebui să verifici pompa de ulei sau să iei presiunea la pompă, mai bine e mai rapidă, ei bine, sper că comentariul meu te ajută, prietene, să-ți rezolvi problema. -

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31087 prin manual-mecanic
Mulțumesc, dar motorul, conform catalogului și motorului în sine, uleiul care ar trebui folosit ar trebui să fie 20w50. Este adevărat sau ar trebui să folosesc 10w40?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31157 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua. Motorul acela funcționează mai bine cu ulei 10w40 sau 15w40. Cel puțin noi am pus acel tip de ulei și funcționează foarte bine fără zgomot. Acesta este uleiul recomandat. Folosește-l cu încredere. Desigur, totul depinde de kilometrajul pe care îl are motorul tău să folosești acel ulei. Dacă motorul bate cu 15w40, va trebui să-l reviziezi. Ei bine, prietene, testează-l și spune-mi.