Salut, mulțumesc pentru răspuns.
Am început să lucrez și am demontat etrierele întregi, le-am curățat (deoarece aveau puțină rugină) ca plăcuțele să alunece corect (deoarece, cum spune Wolfmechanicals, plutesc), și același lucru mi se întâmpla mereu: nu frâna și nu curăța discul.
Până la urmă, am decis să schimb pompa principală de frână (pompa e cam ciudată, a trebuit să merg la Toyota; nu o aveau nicăieri altundeva) și să recondiționez discurile, deoarece erau ruginite și atacate chimic (mi-au spus că ar putea fi din cauza unui produs pe care îl pulverizează pe drumuri pentru a preveni formarea gheții când ninge), iar de atunci mașina frânează din nou fără probleme.
Se pare că problema era la pompă, dar sunt puțin dezamăgit de Toyota pentru că atunci când am dus-o la service, au spus că pompa e în regulă și că ar trebui să schimb discurile și plăcuțele... pe scurt, mă stricau. De aceea am decis să încerc să schimb pompa și, în sfârșit, problema s-a rezolvat.
Mulțumesc foarte mult tuturor.
Apropo, „titorober1982”, problema era cu plăcuța interioară de la roata din spate. Era ca și cum partea superioară a plăcuței nu se uza, lăsând un spațiu între plăcuță și disc... foarte ciudat. Deoarece spațiul era mic, mi-au spus că nu este necesar să schimb plăcuța, că se va corecta de la sine.
Cu cele mai bune gânduri.