Căutare MDM

Buletin

transmisie automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22672 prin manual-mecanic
transmisie automată Publicat de manual-mecanica
:( Cine m-ar putea ajuta cu următoarea problemă... Am un Dodge Neon din 2003 cu cutie automată și recent nu mai intră în marșarier indiferent cât accelerez, nu mai intră în marșarier și când merg înainte totul schimbă normal.... Am schimbat uleiul și filtrul, am verificat senzorii dar tot la fel..... aveți idee cum să o repar?????? Mulțumesc anticipat!!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22676 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: transmisie automată
Salut prietene! Ei bine, probabil că nu vei putea să-ți rezolvi problema cu un schimb de ulei, schimb de filtru sau orice altceva legat de electronica transmisiei. Cel mai probabil va trebui să o demontezi și să o revizuiești complet ca să merite cheltuiala. Și cred că problema este la o bielă sau un piston (din transmisie, desigur). În cazul tău, este ambreiajul de mers înapoi. Sau e posibil ca defectul să fie la marșarier. În orice caz, va trebui să demontezi transmisia. Cu cele mai bune gânduri și spune-ne ce se întâmplă. E în regulă, e în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22677 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: transmisie automată
Brois, am vrut să mă scutesc de a-l coborî, hehe, dar o să încerc să verific „Solenoidul de schimbare a vitezei” și te anunț... salutări din Honduras...!!!!