Căutare MDM

Buletin

SISTEM DE ALIMENTARE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21322 prin manual-mecanic
SISTEM DE ALIMENTARE Publicat de manual-mecanica
AM UN FORD FOCUS LX DIN 2001 DE DOUĂ LUNI. AM O PROBLEMĂ CU SISTEMUL DE ALIMENTARE. DEFECTUL PE CARE ÎL PREZINTĂ: ESTE CĂ POT CIRCULA CU UN ANUMIT KILOMETRAJ CONTINU, ȘI CÂND ACCELEREZ CONSTANT, ÎNCEPE SĂ PIERDĂ PUTERE, ZDÂRNĂIE, PÂNĂ CÂND ÎN FINAL SE OPRECIE COMPLET. AȘTEPT SĂ SE RĂCEASCĂ SETÂND DIRECT VENTILATOARELE. SCHIMB RELEUL POMPEI DE COMBUSTIBIL. CÂND ÎL SCOAT, ESTE EXTREM DE FIERBINTE. PUN UNUL CARE ESTE LA TEMPERATURA CAMEREI ȘI SE FUZIONEAZĂ DIN NOU. POT CĂLĂTORI 20 SAU 30 DE KILOMETRI FĂRĂ PROBLEME, ȘI DEFECTUL REVINE.

SPER CĂ MĂ PUTEȚI AJUTA CU ACEASTĂ PROBLEMĂ CU MAȘINA MEA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21356 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: SISTEMUL DE ALIMENTARE
Singura modalitate prin care pompa de combustibil se răcește este cu același combustibil,

testați cu rezervorul peste jumătate plin, dacă face la fel, schimbați-l cu unul nou și original, dar la momentul cumpărării trebuie să aduceți aceste date
: cilindree, număr de cilindri, anul vehiculului și dacă este monopunct (TBI) sau multipunct (deoarece funcționează cu presiuni diferite ale combustibilului), acestea sunt datele fundamentale dacă este vorba doar de o defecțiune a pompei.
Dar trebuie să verificați în detaliu, deoarece pompa de combustibil poate fi foarte scumpă, verificați filtrul (dacă schimbați pompa, vă recomand să o schimbați și pe aceasta), prefiltrul de combustibil, presiunea combustibilului, supapa de presiune a combustibilului, prezența fumului negru de la evacuare, printre altele.
B) B) :râde: :râde: :râde: ;) ;) ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.