Căutare MDM

Buletin

Prezentare și pompă tandem a pompei injectoare vagin

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni - Acum 14 ani și 6 luni #20341 prin manual-mecanic
Salut tuturor. Salutări tuturor membrilor forumului. Permiteți-mi să mă prezint. Sunt Raúl din Barcelona, cu cunoștințe de mecanică motocicletă și resurse financiare insuficiente pentru a externaliza reparațiile la A3 ASZ-ul meu către dealerul local. Salutări respectuoase tuturor. Sper să pot contribui...

Acum vreau să vă povestesc despre o problemă pe care o am cu pompa tandem (este situată în partea stângă a blocului (cilindru 4), lângă încălzitoarele de apă și este folosită pentru a trimite motorină către injectoare/pompă și pentru a crea presiune în camera de frână). Se pare că am o scurgere de motorină și nu știu dacă există un kit de reparații sau dacă cineva a rezolvat această problemă în alt mod. Costă aproape 400 € nouă și nu sunt în cea mai bună situație financiară.

Mulțumesc...

P.S. Când voi găsi puțin timp, voi lucra puțin la profil, semnătură și toate chestiile astea...
Ultima editare: acum 14 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20432 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Prezentare și pompă tandem a pompei injectorului VAG
Bună ziua, am înțeles că atunci când un vehicul era adus în fabrica SEAT, fie că era
Toledo, Cordoba, Ibiza etc., cu acest tip de motor, injector/pompă, se emitea o notă tehnică de la sediul central pentru a schimba șuruburile care țin capacul pompei de înaltă presiune deoarece unele dintre cele care ieșeau din casă se slăbeau și pierdeau motorină. Sper că te-am ajutat cumva. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20442 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Prezentare și pompă tandem a pompei injectorului VAG
Salut, tocmai am găsit un kit de reparații:

www.stardiesel.com/prodotti-dett-ES.asp?c=3&id=83

. Sper să-l obțin. Știe cineva de un alt kit?

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20534 prin manual-mecanic
Îl am deja. Funcționează pentru 35 €.

iată-l..

www.radsa.es/

P.S.: Nu e nimic de schimbat, dar pentru a evita o defecțiune majoră, este esențial să fii extrem de curat și ordonat, astfel încât să nu intre murdărie în conducta de combustibil către injectoare. Dacă te ajută, spune-mi.

Toate cele bune.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20568 prin manual-mecanic
B) B)