Căutare MDM

Buletin

Prezentare și pompă tandem a pompei injectoare vagin

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni - Acum 14 ani și 8 luni #20341 prin manual-mecanic
Salut tuturor. Salutări tuturor membrilor forumului. Sunt Raúl din Barcelona, ​​​​am cunoștințe de mecanică de motociclete și resurse financiare insuficiente pentru a delega problemele minore cu A3 ASZ-ul meu către reprezentanța locală. Un salut respectuos tuturor. Sper să pot contribui...

Acum vreau să vă povestesc despre o problemă pe care o am cu pompa tandem (este situată în partea stângă a blocului (cilindru 4), lângă bujiile incandescente ale circuitului de apă și este folosită pentru a trimite motorină către injectoare/pompă și pentru a crea vid în servofrână). Curge motorină și nu știu dacă există un kit de reparații sau dacă cineva a rezolvat această problemă în alt mod. Una nouă costă aproape 400 € și nu sunt în cea mai bună situație financiară acum.

Mulțumesc.

P.S. Când voi găsi puțin timp, voi lucra la profilul meu, semnătură și chestii de genul acesta...
Ultima editare: acum 14 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #20432 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Prezentare și pompă tandem a pompei injectorului VAG
Bună ziua, am înțeles că la reprezentanța SEAT, când
sosea un vehicul precum Toledo, Cordoba, Ibiza etc., cu acest tip de motor injector/pompă, trimiteau o notă tehnică de la sediul central pentru a înlocui șuruburile de la capacul pompei de înaltă presiune. Asta pentru că unele dintre șuruburile de la vehiculele noi se slăbeau și provocau scurgeri de motorină. Sper că acest lucru ajută. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #20442 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Prezentare și pompă tandem a pompei injectorului VAG
Salut, tocmai am găsit un kit de reparații:

www.stardiesel.com/prodotti-dett-ES.asp?c=3&id=83.

Sper să-l pot obține. Știe cineva de un alt kit?

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #20534 prin manual-mecanic
Îl am deja. Asamblat și funcțional pentru 35 €.

iată-l..

www.radsa.es/

PS: Nu e nimic în neregulă cu schimbarea, dar pentru a evita o problemă mai mare, este esențial să fii extrem de curat și meticulos pentru a te asigura că nu pătrunde murdărie în conducta de motorină către injectoare. Dacă te ajută, spune-mi.

Toate cele bune.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #20568 prin manual-mecanic
B) B)