Căutare MDM

Buletin

Audi A4 1.9 TDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19943 prin manual-mecanic
Audi A4 1.9 TDI Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor. Am probleme în a găsi informații despre mașina mea despre configurarea curelei de distribuție și a unității pompei de injecție. Poate cineva să-mi ofere informații sau ceva pentru a rezolva problema? Mulțumesc anticipat. Audi A4 1.9 TDI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19944 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Audi A4 1.9 TDI
Salut Atilas, am nevoie de mai multe informații despre anul și tipul motorului. Le găsești în fișa tehnică. Aș vrea să precizez că este puțin complicat să îl schimbi singur pentru că trebuie să demontezi bara de protecție, farurile, partea din față, radiatoarele etc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19949 prin manual-mecanic
Salut prietene... uite, am mașina demontată. Sunt mecanic... e un 2000/1. Problema mea e că nu găsesc informațiile corecte ca să nu greșesc când o montez la loc... Aș vrea să știu setările curelei de distribuție și ale pompei de injecție...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni - Acum 14 ani și 5 luni #19951 prin manual-mecanic
Acestea sunt marcajele de distribuție cu cilindrul nr. 1. Dacă îl ai demontat, verifică dacă acesta este motorul tău cu întinzător manual (are și întinzător automat). De aceea ți-am cerut tipul sau codul motorului (AFN, AVG etc.). Dacă ai un e-mail, îți voi trimite informațiile complete. Cu stimă.

Ultima editare: acum 14 ani și 5 luni de către . Motiv: Eroare la încărcarea fișierului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni - Acum 14 ani și 5 luni #19955 prin manual-mecanic
Asta e tot, prietene. Ceea ce am nevoie cel mai mult este partea cu injectorul, cum să reglez partea cu injectorul pompei... are un reglaj al cursei în afara părții electronice...
Ultima editare: acum 14 ani și 5 luni de către .