Căutare MDM

Buletin

Termostat benzină Peugeot 504 mod. 94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19371 prin manual-mecanic
Termostat benzină Peugeot 504, model 94 Publicat de manual-mecanica
Salut, hai să vedem dacă mă poate ajuta cineva cu asta, am un model 504 din '94 și se încălzește când stau la semafor sau mașina este reglată, se încălzește, am demontat deja și am curățat radiatorul, au schimbat capacul rezervorului de apă și încă ceva este că ventilatorul electricului este conectat direct, chiar și așa se încălzește când reglează, poate cineva să-mi spună dacă termostatul pe care îl are este individual la pompă sau este în interiorul ei? pentru că dacă este individual nu îl are și cred că cu aceste lucruri mașina ar trebui să funcționeze foarte rece și să nu se încălzească.

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19423 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Termostat benzină Peugeot 504, model 94
Ar trebui să verifici chiulasa... de multe ori temperatura este din cauza îndoirii chiulasei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #30828 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Termostat benzină Peugeot 504, model 94
Poate l-ai reparat deja, dar e un termostat blocat în furtunul de mai sus care merge la radiator. M-a scos din minți până l-am înlocuit și nu am mai avut problema asta.
Cu stimă.