Căutare MDM

Buletin

Dați-mi și mie cineva informații despre ambreiajul de la Jetta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19119 prin manual-mecanic
Tocmai mi-am cumpărat un Jetta GLI 1.8 Turbo din 2004 și unii îmi spun să fiu atent la utilizarea și întreținerea ambreiajului, deoarece un ambreiaj nou pentru mașina respectivă costă o avere! Vine cu ansamblul complet al ambreiajului (aproape 10.000 de pesos mexicani). Știe cineva ceva despre asta? Vă mulțumesc foarte mult și aș aprecia comentariile și sugestiile dumneavoastră. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19130 prin manual-mecanic
Bună ziua, referitor la întrebarea dumneavoastră, sistemul de ambreiaj al vehiculului dumneavoastră are o volantă cu masă dublă, adică are două părți principale: cele responsabile de netezirea transferului de forță de la motor la cutia de viteze. Discul de ambreiaj nu are arcuri precum cele folosite la alte modele de vehicule, iar discul de ambreiaj este puțin mai asemănător cu unul standard. Prin urmare, cei care v-au recomandat să aveți grijă de ambreiajul vehiculului dumneavoastră au dreptate, având în vedere costul său ridicat.

Ca recomandare, încercați să nu apăsați pedala de ambreiaj mai mult decât este necesar pentru a schimba în viteză și nu lăsați piciorul pe pedală. O altă recomandare este să evitați demarajele bruște, care pot provoca derapaje sau accelerații puternice.

Atașez o imagine de referință ca să vă puteți familiariza cu sistemul.

Sper că aceste informații vă sunt de ajutor.

Salutări

www.manualesdemecanica.com/components/co.../emoticons/smile.png

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19147 prin manual-mecanic
Dragă prietene, chiar nu aș fi putut primi un răspuns mai precis și profesionist decât al tău. Am înțeles perfect și apreciez foarte mult că ai atașat o fotografie a sistemului; a fost un gest minunat din partea ta. Sunt foarte mulțumit de noua mea mașină pentru că se simte aproape ca un Audi, haha, dar m-au speriat informațiile pe care mi le-ai dat despre prețul ambreiajului. Oricum, voi fi atent și îl voi apăsa doar cât este necesar. Și te rog ajută-mă cu o ultimă întrebare... Întrebarea mea apare parțial din cauza logo-ului pe care îl ai în fotografia ta și văd, de asemenea, că unele părți ale Jetta-ului meu au logo-ul Audi. Întrebarea mea este, cum se leagă Volkswagen-ul și Audi-ul? Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19155 prin manual-mecanic
Bună ziua, pe lângă mulțumirea pentru comentariu, aș dori să vă spun că Volkswagen nu este doar o marcă, ci face parte dintr-un grup format din nouă mărci din șapte țări europene: Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Vehicule Comerciale, Bentley, Bugatti, Lamborghini și Scania. Fiecare operează independent, dar printre vehiculele de pasageri, au multe în comun, deoarece platformele de fabricație sunt destul de similare, iar componentele lor sunt furnizate de furnizori comuni. Din acest motiv, veți găsi emblemele celor mai vechi două mărci din grup, VW și Audi, pe majoritatea componentelor mașinii dvs. și pe câteva altele (Skoda, Seat etc.).

Pentru mai multe informații vă recomand să accesați următoarele linkuri:

www.volkswagen.es/es/es/compania/historia1/1950-1960.html

www.audi.es/es/brand/es/Experiencia/hist...container=layerModal

Sperând că sunteți bine, vă iau la revedere și, dacă aveți întrebări, vă rog să mă contactați.

Salutări.