Căutare MDM

Buletin

Permiteți-mi să mă prezint; sunt nou pe aici.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16230 prin manual-mecanic
Permiteți-mi să mă prezint; sunt nou aici. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:
Sunt pasionat de lumea auto și îmi place să petrec timp îmbunătățind mașinile ori de câte ori pot. Am descoperit acest forum astăzi și îl găsesc foarte interesant.
Sper să contribui dacă pot.
Salutări din Madrid.
A63:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16231 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de atelier pe tema Re: Mă prezint; sunt nou aici.
Salut, bine ai venit pe forum. Sper că te putem ajuta cu orice problemă și că poți, la rândul tău, să ajuți alți utilizatori cu experiența ta. Dacă întâmpini probleme cu site-ul, te rog să mă contactezi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16359 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-Mecanica la subiectul Re: Mă prezint; sunt nou aici.
Adevărul este că ar fi interesant să te pot ajuta cât mai mult posibil. B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16360 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou pe acest forum, dar sunt interesat să găsesc o soluție pentru încălzirea produsă de evacuarea motocicletei mele Faze 600, în șa. Cum pot elimina această problemă? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #16370 prin manual-mecanic
Mario, bine ai venit la manualele de mecanică. Sperăm că te putem ajuta. Problemele mecanice sunt consultate în secțiunea de probleme mecanice. Ar trebui să deschizi o postare nouă, nu să scrii într-una existentă. Pentru a anticipa această problemă, este relativ frecventă la motociclete. Poți construi un deflector de căldură pentru a o evita. Cu stimă, și sperăm că te putem ajuta.