Căutare MDM

Buletin

Autodata 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 8 luni #1066 prin manual-mecanic
Autodata 2005 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am descărcat Autodata20005 și s-a instalat corect, dar îmi cere un cod sau o înregistrare pentru a-l putea utiliza. Poate cineva să-mi spună de ce am nevoie sau să mi-l trimită? Fără asta, nu putem face nimic. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 8 luni #1120 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă. Citiți cu atenție.
Citește cu atenție fișierele text, cu siguranță există unul care îți spune cum să le sari peste.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 2 luni #1581 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Mesajul original de la fibonaci
MESAJ ORIGINAL DE LA FIBONACI
Doar să spun, ca să nu mă înșel, că acest thread a fost început de omega numindu-l autodata 2005.

Problema este că am descărcat Autodata de pe emule (autodata 2007 v2 18 2cd crack actualizat-reparat 02-2007) și apar două fișiere pe care nu știu cum să le deschid. Numele fișierelor sunt următoarele:

VTS_01_4.VOB
_trash.tmp

Fișierul cu extensia .VOB este cel care conține informațiile necesare, ceea ce este evident uitându-mă la extensia celuilalt sau la dimensiunea fișierului. Căutând pe Google am văzut că aceste fișiere pot fi deschise cu un DVD player, dar am încercat și nimic. Prin urmare, vă solicit ajutorul în cazul în care cineva a avut această experiență și știe cum să rezolve problema, cu ce program se deschide și cum arată Autodata. Mi-am imaginat că ar fi mai multe PDF-uri legate după marcă, desigur, imaginația voastră este deja cunoscută...
Mulțumesc.

Î.D: Ceva ce mă deranjează este că extensia de fișier .VOB are o dată de modificare de 30-12-2003. Am descărcat deja Autodata de două ori și nu am găsit nimic. Wink

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1633 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Autodata 2005

din ce spui, mie mi se pare fals:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 1 lună #1634 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Autodata 2005

din ce spui, mie mi se pare fals: