Căutare MDM

Buletin

Probleme cu acordarea Roland SH101...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 1 lună #53271 prin manual-mecanic
Probleme de reglare la Roland sh101... Publicat de manual-mecanica
Salut,

am chitara mea SH101 de aproximativ 2 săptămâni și nu sunt sigur de ce, dar uneori este dezacordată, alteori nu. Știu că este veche și analogică, dar oricât de mult încerc să mișc butonul de acordare, nu reușesc să o fac corect. Alteori o octavă poate părea acordată, dar pe măsură ce urc pe claviatură, se dezacordează și mai mult. Dacă cineva are sugestii, ar fi grozav.

Vă rog să mă ajutați.

Nu am găsit soluția corectă pe internet.

Referințe:
forum.vintagesynth.com/viewtopic.php?f=5&t=64281
Corporate Video Animation Studio

Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 5 luni #54404 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la problemele de reglare ale Roland SH101...
Există mai multe motive pentru care sintetizatorul Roland SH-101 s-ar putea dezacorda:

Temperatură: Sintetizatoarele analogice, cum ar fi SH-101, pot fi afectate de schimbările de temperatură. Dacă sintetizatorul este expus la temperaturi extreme, acest lucru poate afecta acordarea.

Vechime: SH-101 este un sintetizator vintage produs în anii 1980. În timp, componentele electronice se pot uza și pot afecta acordarea.

Calibrare: Dacă calibrarea sintetizatorului nu este setată corect, acest lucru poate afecta acordarea. Calibrarea poate varia în timp, așa că este important să o verificați în mod regulat. Mențineți sintetizatoarele pentru a le menține în funcțiune fără probleme.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.