Căutare MDM

Buletin

Radio blocat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49723 prin manual-mecanic
Radio blocat Publicat de manual-mecanica
Radioul din Ford Ranger-ul meu din 2007 este blocat și nu acceptă codul de deblocare. Primesc un cod de eroare, se pare că e o eroare. Poate cineva să-mi spună cum să-l deblochez?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 2 luni #52417 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul radioului blocat
Mi s-a întâmplat o dată și a trebuit să o duc la dealer, ei o deblochează cu un alt cod.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 2 ani și 6 luni #54406 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul radioului blocat
Dacă radioul din camioneta s-a blocat, acest lucru se poate datora unei probleme de securitate menite să împiedice utilizarea acestuia în cazul furtului. Pentru a-l debloca, urmați acești pași:

Găsiți numărul de serie al radioului. Acest număr se află pe spatele radioului sau pe o etichetă din manualul de utilizare al vehiculului.

Contactați dealerul Ford sau un centru de service autorizat Ford. Furnizați numărul de serie al radioului și un act de identitate valid, astfel încât aceștia să poată confirma proprietatea.

Dacă totul este în ordine, dealerul sau centrul de service vă va oferi un cod de deblocare pentru radio.

Introduceți codul de deblocare în radio folosind butoanele numerice de pe ecran. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile specifice modelului dumneavoastră de radio, deoarece acestea pot varia.