Căutare MDM

Buletin

Modificare motor Seat 1.4i 2001 (60CP 5V)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 luni #46230 prin manual-mecanic
Modificare motor Seat 1.4i 2001 (60CP 5V) Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt Javier și mă prezint.
Tocmai am moștenit un Seat Cordoba 6k din 2001 cu motor 1.4i 60 CP și, din câte am citit, se pare că are doar 5 supape, având în vedere că același motor are 100 CP într-o altă versiune... Întrebarea mea este dacă ar fi posibil să se adauge supapele rămase și diferențele față de cei 100 CP pentru a-l converti în acel model? Unde pot citi despre această modificare? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 luni #46238 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Modificare motor Seat 1.4i 2001 (60CP 5V)
Salut jabier, nu știu ce vrei să spui prin „5 supape”...oare vor fi 5 trepte...acest motor cu 8 supape de 60 CP are același bloc ca cel de 100 CP, dar nu aceleași pistoane, nici chiulasa (16 supape) și nici electronica (unitatea de control sau ECU) deci, nu vreau să te descurajez, ci doar să-ți spun că nu există niciun „tuning” care să merite aici, fie schimbi motorul (și vei avea probleme legale) fie cum cumperi direct cel de 100 CP, cum zic eu, adăugând supape la o chiulasă...ar trebui să cauți mai multe informații și vei vedea ce îți spun. Salutări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.