Căutare MDM

Buletin

Este legal să schimbi un motor cu altul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40615 prin manual-mecanic
Este legal să schimbi un motor cu altul? Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, întrebarea mea este despre Spania. Știu că dacă dai în aer motorul unei mașini, poți merge la fier vechi și să-l înlocuiești cu unul de aceeași putere și cilindree. Repari actele de circulație și gata.
Întrebarea mea: Aș putea înlocui unul cu o cilindree mai mare sau mai mică, chiar dacă este de la același producător? (Exemplu: A4-2.2, înlocuiește motorul de 1.8 de la Audi A4).

În al doilea rând, aș putea înlocui un motor de la un alt producător și cu o cilindree diferită? Aceasta include omologările de tuning și altele asemenea. (Exemplu: Aston Martin DB7 cu motor Audi de 1.6).

Întreb asta pentru că aș dori să cumpăr o mașină clasică mare pentru nunți și să am fiabilitatea unui motor nou, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45569 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Este legal să schimbi un motor cu altul?
Poți schimba motorul, ai nevoie de o lucrare de la atelierul responsabil cu asigurarea că este asamblat corect și tot, și apoi ai nevoie de un proiect de inginerie unde de obicei schimbă diverse lucruri precum frânele și amortizoarele... se poate face dar este scump, adică, dacă vrei să montezi unul de la altă marcă.

Dacă este aceeași marcă, de exemplu un Seat și este același model și totul este la fel, cu excepția cilindreei, trebuie să mergi la Seat să obțină aprobarea lor și să-ți spună dacă se poate face sau dacă au aprobat, altfel va trebui să faci și un proiect de inginerie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.