Salut, prietene.
Am făcut un proiect turbo pe un Corsa acum ceva timp.
S-a montat un turbo SPA, nu-mi amintesc exact referința dar era mic, motorul era un 1.4 8 supape, am făcut galeria de evacuare și downpipe-ul, ieșirea downpipe-ului avea un diametru de 2.5 inch, și l-am îmbinat cu evacuarea originală a mașinii, proprietarul nu avea buget prea mare, pentru a păstra aerul condiționat a fost nevoie să se facă niște modificări scurte la suporturile radiatorului și să le mute spre fața grilei, intercooler-ul a fost susținut de sufletul barei de protecție, motorul nu a fost demontat, s-a lucrat cu compresia originală, m-am ocupat de injecție cu un haltech sprint 500, inițial fusese montat un pigyback dar avea multe probleme cu semnalele de turație ale mașinii și s-a decis instalarea unui computer care să controleze complet injecția, supapă de siguranță HKS, wastegate-ul a fost integrat cu turbo-ul, filtru conic K&N, în final a avut injectoare bosch de 380cc.
Mașina a produs 142 CP (putere la roți) pe un dinamometru Dynapack. Dacă doriți să vă ofer mai multe informații despre asamblare, contactați-mă în privat și vă voi răspunde la orice întrebări ați putea avea.