Căutare MDM

Buletin

Kit Xenon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18170 prin manual-mecanic
Kit Xenon Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor și sărbători fericite.

Aceasta este prima mea postare, așa că mă prezint pe forum.

Am un Ford Focus I și mi-am cumpărat un kit xenon H4 (nu bi-xenon, ca să pot obține lumini mai puternice când conduc), dar orbiz oamenii când conduc.
Are cineva o soluție pentru asta? Am coborât poziția farului automat original.
Am văzut oameni care au instalat xenon în aceste faruri și nu orbizează.

Salutări tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18314 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kit Xenon
Salut prietene, mulți oameni au aceeași problemă dar majoritatea o ignoră, nu contează dacă îi orbește pe ceilalți participanți la trafic. Dacă farul tău are motor pentru a regla raza de acțiune a luminilor trebuie să pui butonul (rotița) pe poziția zero și apoi trebuie să cobori parabola reflectorizantă de la far pentru că are un șurub pentru a o regla. Cel mai bine este să o duci la un atelier pentru a face asta. La montarea xenonului, farul trebuie coborât aproape 2 bare față de becurile cu halogen, ceea ce indică aparatul și nu este foarte scump. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni - Acum 14 ani și 7 luni #18323 prin manual-mecanic
Ok. Mulțumesc.
Deocamdată, am făcut-o manual, dar mi s-a spus că optica trebuie să fie specială (ochi de pește, ochi de înger sau ceva de genul acesta) pentru a elimina complet dispersia luminii. S-ar putea să decid să folosesc Philips BlueVision, care, din câte am citit, este destul de asemănător cu xenonul și se potrivește mai bine cu optica mea.
Nu-i suport pe cei care orbiesc cu farurile lor și nu vreau să fiu unul dintre ei.
Mulțumesc, cele mai bune urări și un An Nou fericit.
Ultima editare: acum 14 ani și 7 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18360 prin manual-mecanic
Salut din nou, ți-au spus că pentru a folosi xenon trebuie să ai faruri omologate, dar dacă nu le ai, instalarea de spălătoare de faruri și reglarea automată a razei luminii nu îți va da probleme (această opțiune este destul de scumpă). Mai bune decât Philips BlueVision poți cumpăra Momo Corse White, sunt bune și costă în jur de 25-30 de euro, sau Piaa este puțin mai bună, dar sunt scumpe și se ard repede. Salutări. LA MULȚI ANI 2011.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18367 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult, cele Momo Corse White sunt puțin mai scumpe decât cele Philips, dar dacă ies mai bine, le voi căuta.