Căutare MDM

Buletin

cum se tentează geamurile mașinii

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 luni #11849 prin manual-mecanic
Cum se fumează geamurile mașinii Publicat de manual-mecanica
Vreau să-mi fumuiesc geamurile mașinii și aș vrea să știu dacă ați mai făcut-o. Mulțumesc.

Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12082 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se fumează geamurile mașinii
Da și nu, te sfătuiesc să nu o faci, deoarece îți vor da probleme la ITP și traficul va fi mai agitat, având în vedere că foliile pe care ți le vând nu vin toate cu un autocolant de omologare (pe care trebuie să-l ai lipit pe geamuri într-un loc vizibil). Ți-aș recomanda, dacă ești cu adevărat interesat de tenterea geamurilor, să mergi la un atelier specializat, de exemplu Solarchek... nu le dă un aspect la fel de ieftin ca foliile.
Dacă totuși preferi foliile, asigură-te că săpunești geamul fără a lăsa bule sau reziduuri de săpun, acest lucru îți va permite să așezi perfect folia la locul ei. După ce ai făcut acest lucru, lasă apa să se evapore și taie excesul cu un cutter fără a încărca, pentru a nu zgâria geamul.

Sper că te ajută și anunță-mă.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12091 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se fumează geamurile mașinii
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Am decis să încerc să vopsesc cele două uși din spate ale dubei și nu au ieșit prea rău având în vedere că a fost prima mea dată. Am cumpărat materialul de la Feu Vert și vine cu autocolantele și actele de omologare pentru ITP. Îți aduc chiar și lama și spatula pentru 16E.

Cu stimă.