Căutare MDM

Buletin

PS2 și televizor în mașină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 8 luni #11006 prin manual-mecanic
PS2 și televizor în vehicul Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor din Tunas, am nevoie de ajutor de la zero, deoarece nu prea am nicio idee.

Aș dori niște ajutor cu problema instalării unui PlayStation 2 (unul dintre cele mari) în mașină lângă un ecran, cum ar fi DVD playerul portabil. Conectarea PS2 la DVD player nu este o problemă. Problema este cum conectez PS2 la mașină și la DVD player, având o singură brichetă în vehicul, deoarece nu vreau să fac nicio lucrare de instalare (cablare la motor, mai multe cabluri, ramificații etc.).

Am văzut undeva că există splittere de brichetă pentru a avea până la 4 dacă îmi amintesc bine, nu știu dacă sunt fiabile. Pot conecta DVD playerul acolo, dar ce pun în PlayStation ca să nu se ardă?

Sper că m-am exprimat bine:râde:

. Sper și eu ajutor, nu-i așa!:cheer:

Și dacă s-ar putea explica mult mai bine decât pe toate site-urile pe care le-am căutat, nu mi-a fost deloc clar. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23552 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PS2 și televizor în mașină
Salut tuturor:

Văd că acesta este un subiect vechi, dar sper că este de ajutor.

Ceea ce trebuie să faci este să cumperi un invertor. În acest fel, poți conecta DVD playerul și PS2 direct la mașină. Pur și simplu conectează invertorul la vehicul, apoi conectează toate ieșirile de care ai nevoie și poți începe să te bucuri de joc chiar în mașină.

Dacă ai nevoie de mai multe clarificări, știi unde mă găsești. Dar pentru a primi 5 cenți pentru ceea ce ai nevoie, asta e soluția.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.