Căutare MDM

Buletin

Probleme cu termostatul la un Sonoma GMC V6 din 1997

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10238 prin manual-mecanic
Bună, are cineva o problemă cu termostatul care nu face contact în bază? Tocmai am cumpărat un termostat nou, dar e și mai rău, asta face ca temperatura să nu crească. Inițial am crezut că nu există termostat, am verificat și termostatul era acolo, dar nu face contact în bază, așa că am cumpărat unul nou, dar e și mai rău. Dacă cineva știe ceva despre asta, aș aprecia orice informație. Mulțumesc și respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #10478 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu termostatul la un GMC Sonoma V6 din 1997
Încearcă OEM-ul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #25481 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu termostatul la un GMC Sonoma V6 din 1997
Verificați dacă este curat și fără silicon sau materiale de la termostatul anterior. Dacă nu găsiți garniturile originale, aplicați silicon. Mult succes, prietene. Salutări din Querétaro, Mexic.