Căutare MDM

Buletin

ANOMALIA CATALIZATOR PEUGEOT 307 XT 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #9981 prin manual-mecanic
ANOMALIA CATALIZATOR PEUGEOT 307 XT 2002 Publicat de manual-mecanica
PE ECRANUL MULTIFUNCȚIONAL A APĂRUT UN MESAJ CARE INDICĂ O ANOMALIE A CATALIZATORULUI... ȘTIE CINEVA CE AR PUTEA FI CAUZATĂ PROBLEMA ȘI CARE AR FI POSIBILELE SOLUȚII? MULȚUMESC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #9983 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ANOMALIA CATALIZATOR PEUGEOT 307 XT 2002
În general, această avertizare indică probleme cu rezistențele lamda, indiferent dacă este vorba de prima sau de următoarea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10184 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ANOMALIA CATALIZATOR PEUGEOT 307 XT 2002
Salut, sunt nou în domeniu. Îți spun ce știu până acum. Dacă apare o anomalie de poluare și motorul funcționează bine, este o defecțiune de origine electrică. Dacă convertorul catalitic pare să nu funcționeze, soluția este înlocuirea lui, nu cu un convertor catalitic, ci cu un schimbător pe care îl poate instala orice magazin de țevi de eșapament. Dacă martorul luminos de pe bord persistă, va trebui să îl resetezi, iar dacă după aceea reapare, va trebui să instalezi un emulator, costul acestuia fiind de aproximativ 500 USD. Sper că informațiile mele te ajută. Peugeot-ul meu este un 307 XT 2.0 benzină. Am efectuat deja aproape toți pașii, trebuie doar să instalez emulatorul. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10510 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Anomalie convertor catalitic, Pontiac Grand Prix 2002
Bună ziua, am probleme cu convertorul catalitic la Pontiac Grand Prix din 2002. Are martor de service. Am schimbat convertorul catalitic de două ori și ambii senzori, dar martorul este încă aprins. Ce pot face? Vă rog să mă ajutați.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10511 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Anomalie convertor catalitic, Pontiac Grand Prix 2002
Ar fi bine să știi codurile de eroare. Ar putea fi vorba de senzori de oxigen vechi și/sau nefuncționali, de bujiile incandescente pentru acești senzori sau de convertorul catalitic în sine. Unele mașini necesită echipament original. Trimite codurile și vezi ce se întâmplă. Salutări din Chiapas.