Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA AER CONDIȚIONAT VW JETTA VR6 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10043 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ AER CONDIȚIONAT VW JETTA VR6 2000
Acel pozitiv se va lipi doar cu o bobină bună conectată. Din experiență, aici, în Mexic, compresorul de aer condiționat a fost același din 2000 până în 2006. Acum, agățarea de cablul ventilatorului este o idee proastă, deoarece atunci când ventilatorul se activează din cauza temperaturii motorului, acesta va activa compresorul chiar dacă aerul condiționat este oprit.

Salutări din Cancun. Îți voi trimite schema pe e-mail.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26924 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ AER CONDIȚIONAT VW JETTA VR6 2000
Salut prietene, aș vrea și eu să știu cum funcționează releul de climatizare de la Jetta și aș vrea să știu dacă îmi poți trimite schema. Aș aprecia foarte mult. Mulțumesc.
aceasta este adresa mea de e-mail

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41795 prin manual-mecanic
Salut, am problema că nu am un pozitiv pentru compresor. E aceeași problemă ca a ta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41796 prin manual-mecanic
Dacă cineva îmi poate trimite schema releului pentru Jetta mea, numărul releului este 1j0919506E. Sper că asta e problema, deoarece nu am pozitiv pentru compresor. Mulțumesc. Aștept schema releului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41797 prin manual-mecanic
Adresa mea de e-mail este Sper să primesc schema, vă rog, am nevoie urgentă de ea, mulțumesc tuturor.