Căutare MDM

Buletin

Problemă electrică Ibiza-97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #997 prin manual-mecanic
Problemă electrică Ibiza-97 Publicată de manual-mecanica
Bună, ce mai faci? Sunt nou pe forum și am o întrebare pentru tine. Vezi tu, am un Seat Ibiza din 1997 și am înlocuit recent becul plafonierei (cel din plafon) pentru a-i da mașinii un aspect nou. Înainte era galben, dar acum e albastru. Ei bine, de ceva vreme, când pun becul în poziția să se aprindă când o ușă este deschisă și toate ușile sunt închise, uneori funcționează bine, dar alteori rămâne aprins chiar și când toate ușile sunt închise și totul este închis corect. Presupun că e un fel de contact defect undeva, dar aș vrea să știu dacă s-a mai întâmplat cuiva asta, ca să mă pot orienta înainte de a demonta becul și alte lucruri de genul ăsta. Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #1000 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă electrică Ibiza-97
Salut chispayfun, defectul ar putea fi foarte ușor chiar în plafoniera, deoarece se aprinde când este conectată la masă (primește întotdeauna o tensiune pozitivă).

E posibil ca ceva din maneta care reglează funcțiile luminii să atingă tavanul sau un fir, iar când lovești lovituri sau atingi lumina, aceasta se aprinde singură.

O altă cauză (mult mai puțin probabilă) ar putea fi un întrerupător defect la ușă, dar lumina ar rămâne mereu aprinsă sau nu s-ar aprinde când ai deschide ușa unde era defectul.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 6 luni #1001 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă electrică Ibiza-97
Mulțumesc mult, megabeat_1, ei bine, weekendul acesta o să stau ceva timp cu mașina să văd dacă o pot repara... M-am săturat să o deconectez de fiecare dată când se strică... hahaha oricum, salutări și încă o dată mulțumesc.