Căutare MDM

Buletin

Senzor de viteză Fiat Bravo 1.6, 1997

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9934 prin manual-mecanic
Senzor de viteză Fiat Bravo 1.6, 1997. Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, aș vrea să știu dacă cineva știe cum se testează senzorul de viteză la un Fiat Bravo 1.6 din 1997. Am o eroare de memorie în ECU, dar nu știu care sunt parametrii de măsurare pentru acest senzor. Nu vreau să-l schimb fără să-l testez mai întâi. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9944 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de viteză Fiat Bravo 1.6, 1997
Salut kikemec, trebuie să-l testezi cu un tester în modul de frecvență, adică în Kherz și rotind volanul. 10 km egal cu 10 kerz, 20 km 20 kherz, etc. cu mașina în contact dacă îmi amintesc bine. Sper că te ajută. Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10025 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de viteză Fiat Bravo 1.6, 1997
Scuzați-mă pentru întrebare, dar vreau să-mi reînnoiesc mașina și sunt interesat cum este acea mașină. Este fiabilă sau nu? Mi-a spus că nu este foarte bună, dar aș vrea să știu despre cineva care o are. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10055 prin manual-mecanic
Salut Roverto, nu am un Bravo, îl repar. Sunt mașini foarte bune, dar mecanica și injecția sunt puțin complicate. Îți spun asta pentru că în Coquimbo, unde locuiesc, sunt cam 5 Bravo și câteva Brava. Le repar pe majoritatea, dar sunt într-adevăr foarte fiabile. Sunt mașini bune și foarte rapide.