Căutare MDM

Buletin

Test de compresie pe un motor Nissan B13 E16

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9851 prin manual-mecanic
Test de compresie motor Nissan B13 E16 Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu compresia mașinii mele, este un motor Nissan Sentra B13 E16, aș dori să știu care sunt măsurătorile corecte, am manualul GA16DNE și îmi spune că:

Maxim: 13,5 kg / cm (192 lb / inch) / 350 rpm
Minim: 11,5 kg / cm (164 lb / inch) / 350 rpm
Diferența dintre fiecare cilindru: 1,0 kg / cm (164 lb / inch) / 350 rpm

Dacă cineva are manualul E16? Sunt aceleași măsurători sau care sunt?

Vă rog să-mi dați un răspuns amabil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9858 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Test de compresie al motorului Nissan B13 E16
Pentru a considera că un motor funcționează corect, se stabilește o citire standard ca parametru pentru toate motoarele cu cilindree de până la 2,0, care este de 120 psi și cu o toleranță între cilindri de până la 16%, dar în general se ia 10%.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9883 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Test de compresie al motorului Nissan B13 E16
AM PROBLEME CU SISTEMUL ELECTRIC, DAR ÎN MOD SPECIAL CU POMPA ȘI CU PLUTITOAREA DE COMBUSTIBIL, DEOARECE CURENTUL CĂTRE POMPĂ A FOST ÎNTRERUPT, ȘI PLUTITOAREA A ÎNGHEȚAT PE O PARTE ȘI NU SE MIȘCĂ. SIGURANȚELE SUNT BINE, DAR CURENTUL LE AFECTEAZĂ PE O ALTĂ PARTE. CUM MĂ PUTEȚI AJUTA DIN PENTRU CĂ NU AM UN MANUAL B-13, MULȚUMESC PENTRU PIESELE ELECTRICE ȘI DE COMBUSTIBIL.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9884 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe tema PROBLEME ELECTRICE CU SISTEMUL DE ALIMENTARE
AM PROBLEME CU SISTEMUL ELECTRIC, DAR ÎN MOD SPECIAL CU POMPA ȘI CU PLUTITOAREA DE COMBUSTIBIL, DEOARECE CURENTUL CĂTRE POMPĂ A FOST ÎNTRERUPT, ȘI PLUTITOAREA A ÎNGHEȚAT PE O PARTE ȘI NU SE MIȘCĂ. SIGURANȚELE SUNT BINE, DAR CURENTUL LE AFECTEAZĂ PE O ALTĂ PARTE. CUM MĂ PUTEȚI AJUTA DIN PENTRU CĂ NU AM UN MANUAL B-13, MULȚUMESC PENTRU PIESELE ELECTRICE ȘI DE COMBUSTIBIL.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9952 prin manual-mecanic
Presiunile sunt puțin mai mici decât la GA-16, acesta este un parametru pentru motoarele din seria E. În ce an este mașina ta?

Standard: 1245 Kpa; 12,45 bar

Minim: 981 Kpa; 9,81 bar

Diferența dintre cilindri: 98 Kpa; 0,96 bar.