Căutare MDM

Buletin

urgent!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9786 prin manual-mecanic
Urgent!!! Publicat de manual-mecanica
Salut, am nevoie de cineva care să știe cum să bypassez ECU-ul Geo Tracker sau Chevrolet Tracker pentru a recupera codurile de eroare. Aceste vehicule vin cu două tipuri de conectori: cu 6 pini și cu 4 pini, cred. Vă rog să mă ajutați... mulțumesc!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9804 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: urgent!!!
Pentru a vă ajuta, avem nevoie de informațiile complete: anul fabricației, capacitatea motorului și altele. Vă mulțumim.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9809 prin manual-mecanic
Anul acestui model este 99, dar aș vrea să știu despre ambele tipuri de pini. Nu sunt necesare informații despre vehicul pentru a ști cum se conectează pinii. Anul sau cilindreea nu răspund la întrebarea mea. Aș aprecia dacă cineva are vreo informație. Există doar doi pini, indiferent de an.
Mulțumesc, OMC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9812 prin manual-mecanic
OMC, încercăm să te ajutăm aici. Răspunsul nu este așa cum ai postat tu. În orice caz, anul este important, deoarece mufa OBD II are alimentare frontală, iar dacă o atingi cu un alimentator, poate provoca daune. Vei avea nevoie de tabelul de erori. Îl ai deja? În orice caz, atelierele bine pregătite au scanere care te pot ajuta. Dacă vrei, ia-l cu tine; este mai ușor pentru tine. Pentru informații, caută pe Google „cum să atingi pinii” și modelul, și te va duce la o pagină de care nu-mi amintesc numele. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9813 prin manual-mecanic
Era să uit, cilindreea este folosită pentru a distinge sistemul de injecție folosit, pentru a putea face diferența între AFI, Multitec, Ti, MPI etc. Chevrolet are aceleași coduri la mai multe modele, dar nu au același factor determinant, așa că îți va fi de ajutor să știi asta.