Căutare MDM

Buletin

sfaturi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9775 prin manual-mecanic
sfaturi Postat de manual-mecanica
Urmează să cumpăr un scaner Inyemot pentru atelierul meu. Poate cineva să-mi spună cum este acest scaner și
dacă este potrivit pentru mine sau nu, dacă este pentru actualizări, service tehnic și service post-vânzare?
Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9783 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: sfaturi
Bună ziua niuberilandia, mai întâi am mutat întrebarea ta aici și nu pe forumul general, deoarece există mulți utilizatori de scanere aici care te pot sfătui, uite am un spc max, este o diagnoză argentiniană care funcționează foarte bine, are 74 de mărci diferite, toate scanerele sunt utile, dar ține cont de o parte foarte importantă, diagnoza, indiferent cât de bună este, nu include niciodată toate modelele, în multe ocazii vei găsi motoare pe care nu le citește și va trebui să le cauți după codul motorului și să investighezi dacă nu știi ce alt vehicul folosește acel motor cu acel sistem de injecție, recomand să cauți un scaner care are cel mai mare număr de citiri pentru vehiculele care sunt comune în țara ta, alfa test este o marcă bună, la fel ca și spc max. ambele au actualizări de software.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.