Căutare MDM

Buletin

ABS Toyota Hilux model 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9751 prin manual-mecanic
ABS Toyota Hilux model 2007 Publicat de manual-mecanica
Salut membrilor forumului, un Toyota Hilux din 2007 a ajuns la service cu martorul ABS aprins. Are cineva o diagramă pe care aș putea-o folosi pentru a mă ajuta cu ABS-ul acestui vehicul? Aș dori să vă informez că are plăcuțe de frână noi și curele bune. Aștept cu nerăbdare orice comentarii pe care mi le puteți oferi pentru a rezolva această problemă.

Mulțumesc anticipat și salutări tuturor celor de pe forum.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9756 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ABS Toyota Hilux model 2007
prietene abs-ul de la toyote poate fi oprit și verificat doar cu un scaner, acum ce poți verifica este dacă comenzile electronice ale plăcuțelor sunt conectate dacă în cazul tău are, dar la unele modele se aprinde acest martor când plăcuțele sunt uzate la fel ca și plăcuțele de frână, nu prea ai ce face fără scaner, în sine corpurile supapelor abs nu sunt complicate dar este convenabil pentru tine să te asiguri că nu există nicio altă problemă pentru a nu demonta mai mult, uneori o curățare este suficientă din moment ce drumurile se murdăresc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9795 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ABS Toyota Hilux model 2007
Mulțumesc pentru răspuns. Am ajuns să conectăm un scaner și a găsit șase defecte. Am reușit să restrângem căutarea la circuitul senzorului spate. Am găsit două fire tăiate lângă centrul diferențialului. Le-am reparat și funcționează.

Salutări tuturor de pe forum