Căutare MDM

Buletin

Ajutor Hyundai Accent 1.3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9671 prin manual-mecanic
Ajuda Hyundai accent 1.3 Publicat de manual-mecanica

Am o problemă

foarte recentă Acum trebuie să cobori, să lași mașina blocată, de exemplu, în viteza a 2-a, când este cu precizie în jos, să apeși accelerația până la capăt, imediat după ce apeși pe dreapta, foarte scurt, dar atenție - există o pauză, pentru a părea imediat că totul este în regulă.

Situația se va înrăutăți foarte încet. Modelul are doar 6.000 km (acest model este înlocuit la 30.000), filtrul de aer trebuie verificat la „limita mea” de 15.000 km, iar filtrul de combustibil este nou. Sau o mașină silențioasă vopsită în ulei de 6 la 6.000 km.

Cu o cifră octanată folosită, a fost întotdeauna o mașină veche de 98 de ani cu 132.000 km.

Sau ce ar putea cauza acest simptom, prieteni?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni - Acum 15 ani și 10 luni #9878 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor Hyundai Accent 1.3
Foarte târziu,

mă sperie foarte tare că dintre toate subiectele postate, nu primesc niciun răspuns.

Oare pentru că sunt portughez?

Chiar și când apar, nu am nimic de spus înainte să te văd.

Am studii și când un oraș din Portugalia îmi pune o întrebare, am obiceiul să răspund cu studii și onestitate.

Cuvintele tale în engleză sunt foarte reci și umflate.
Nu vin cu o poveste de genul „nu înțeleg portugheza pentru că nici spaniola nu vorbesc”, dar cu dăruire și te înțeleg foarte bine. Mai mult sau mai puțin spaniola are o manie pentru superioritate, nu înțelegem de ce nu vrem.

Fiquem bem.
Ultima ediție: acum 15 ani și 10 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9898 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor Hyundai Accent 1.3
Chip, nu știm multe cuvinte tehnice în limba ta, dar n-are nicio legătură cu faptul că nu vrem. Uite, o să mă obosesc să-ți traduc mesajele, dar dă-mi timp, da. O îmbrățișare.