Căutare MDM

Buletin

Motor Nissan Platina 1.6, an 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9657 prin manual-mecanic
Motor Nissan Platina 1.6, an 2007. Publicat de manual-mecanica
Azi am scanat un Nissan Platina, dar nu am putut intra cu aparatul de diagnosticare Nissan, dar am observat că motorul este același ca la Renault Scenic. Întrebarea mea este dacă cineva știe dacă acest motor este exact același sau dacă există vreo diferență, având în vedere că am o sondă lamda care nu funcționează. Cred că acest Nissan este cunoscut în Europa sub numele de Clio Sedan. Dacă cineva ar putea corobora această informație, aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9660 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Nissan Platina 1.6, 2007
Ei bine, aici în Mexic până în 2005 Renault Clio și Nissan Platina sunt la fel, dar scanerul din Nissan nu se potrivește. L-am pus în Clio și se potrivește, dar nu am văzut pe 2007 și unde ești? S-a schimbat față de 2005? Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9663 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Nissan Platina 1.6, 2007
Nu cred că s-a schimbat. Sunt în Chile, dar majoritatea vehiculelor care vin aici sunt mexicane, argentiniene sau braziliene. Dar cu ce mi-ai spus, sunt mulțumit. Dacă te ajută, Gaudencio, modelul Platina din 2007 are același motor ca Scenic, care este același ca la sedanul Clio.