Căutare MDM

Buletin

ÎNTREȚINERE CHEVROLET CAPTIVA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9622 prin manual-mecanic
ÎNTREȚINERE CHEVROLET CAPTIVA Publicat de manual-mecanica
M-AM DECIDIT SĂ FAC O OPERAȚIE DE ÎNTREȚINERE LA CAPTIVA, DAR NU GĂSESC UNDE SE MONTEAZĂ ELEMENTUL FILTRULUI DE ULEI. MĂ PUTEA AJUTA CINEVA DINTRE VOI? MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9634 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul : ÎNTREȚINERE CHEVROLET CAPTIVA
Dacă te-am înțeles bine, ceea ce cauți este pe o parte a motorului, este un recipient negru din plastic, care în partea de sus are un cadran de 22 mm dacă îmi amintesc bine, îl scoți și deschizi capacul. În interiorul recipientului se află elementul care seamănă cu un filtru de aer circular, ca cele din dube și este același cu filtrul Peugeot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29041 prin manual-mecanic
FILTRUL DE ULEI SE MUNCE SUB FILTRUL DE COMBUSTIBIL LA MODELUL 2.0 LS. SCOATEȚI PIULIȚELE CU O CHEI DE 10 MM DE LA FILTRUL DE COMBUSTIBIL. SCOATEȚI-L ÎN LATERAL ȘI VEȚI GĂSI FILTRUL DE ULEI DEDESUBT. DESCHIDEȚI CU O CHEI TUBULARĂ DE 27 MM
. ATCE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29339 prin manual-mecanic
La fel.
După ce am scos filtrul de aer, am găsit filtrul de ulei sub filtrul de motorină.
Captiva mea este un motor diesel 2.0 LTX. De asemenea, cred că este o cheie fixă de 27 mm, deoarece după ce am scos și reasamblat filtrul de aer, am amânat schimbul de ulei pentru altă zi. Am verificat introducând o cheie fixă de 27 mm în micul spațiu pe care l-am lăsat.