Căutare MDM

Buletin

Problemă cu tracțiunea 4x4 a D-max diesel 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9613 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am un D-Max diesel și are o problemă: s-a aprins martorul luminos 4x4 și nu l-am conectat. Dacă cineva are o soluție, aș aprecia foarte mult.

Cu sinceritate, Carlos

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9618 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu tracțiunea 4x4 la D-max diesel 3.0
Ar putea fi becul de lângă cutie, dacă spui că se aprinde fără să conecteze tracțiunea 4x4, becul acela ar putea fi defect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9635 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu tracțiunea 4x4 la D-max diesel 3.0
Poate că lumina îți spune despre o defecțiune a cutiei, fă o scanare și asigură-te că, înainte să fie prea târziu, reparațiile cutiei sunt costisitoare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9752 prin manual-mecanic
Lucrez la GM și vă pot face rost de pinii care trebuie conectați pentru a stinge lumina, dar tot trebuie să fie o defecțiune.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 9 luni #10152 prin manual-mecanic
cristobalin a scris:

Lucrez la GM și vă pot face rost de pinii care trebuie conectați pentru a stinge lumina, dar tot trebuie să fie o defecțiune.

:) BUNĂ, SUNT JUANRA ȘI AȘ DREAPTA SĂ ȘTIU CE PINI AR TREBUI SĂ CONECTEZ PENTRU A OPRI MARTORUL LUMINĂ DE AVARE 4WD LA D-MAX 3.0
AM MAI MULTE MANUALE ȘI DACĂ POT SĂ VĂ AJUT CU CEVA, SPUNEȚI-MĂ