Căutare MDM

Buletin

Temperatura la Alfa Romeo 155, cred că este prea ridicată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9595 prin manual-mecanic
Am cumpărat un Alfa Romeo 155 TS, din 1995. Întrebarea mea este dacă este normal ca motorul să funcționeze mereu la 90 de grade, deoarece, indiferent de câte ori schimb lichidul de răcire al radiatorului și îl curăț, continuă să funcționeze la această temperatură. Unde locuiesc eu, temperaturile sunt ridicate și rareori scad sub 30 de grade. Dacă cineva știe ceva despre asta, aș aprecia, mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9596 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Temperatura Alfa Romeo 155, cred că este prea ridicată
Salut prietene, temperatura aceea e în regulă pentru modelul acela, dar îmi spui că temperaturile de acolo sunt foarte ridicate. În orice caz, verifică termostatul și dacă ai vreo îndoială, schimbă-l. Nu e o piesă scumpă și ai garanția că nu vei mai avea probleme pe viitor. Verifică dacă ventilatorul electric se potrivește corect. Sper că te ajută. Îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9597 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc pentru ajutor, deci e normal să meargă la 90 de grade. Am înlocuit deja ventilatorul cu unul nou și am înlocuit și becul care activează ventilatorul de răcire a radiatorului, care se află sub ieșirea de apă a radiatorului către motor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni #9599 prin manual-mecanic
Este temperatura normală de funcționare a aproape tuturor mașinilor, datorită designului indicatorului; este practic la jumătatea distanței. Cu stimă.