Căutare MDM

Buletin

TURBO

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9505 prin manual-mecanic
TURBOS Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să știu dacă turbocompresoarele pot fi reparate singur. Dacă da, aș dori să știu adresele de unde pot achiziționa kituri de reparații. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9507 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: TURBOS
Turbomotoarele pot fi reparate, desigur, dar dacă le faci singur va depinde de cunoștințele pe care le ai pe această temă, unde să cumperi kiturile va depinde de locul din care te afli, adică Spania, Chile, Mexic etc., iar informațiile vor fi furnizate de oamenii din țara ta, acum turbomotorul nu este foarte complicat ca structură, dar diagnosticarea defecțiunii poate costa puțin, de obicei turbomotoarele au garniturile schimbate și se verifică tija și supapele, dar uneori reparația este mai scumpă decât cumpărarea unuia nou. Ce s-a întâmplat cu turbomotorul tău, s-a tăiat axul cum se întâmplă de obicei sau a scăzut puterea, rulmenții fac zgomot sau ce?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #9528 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: TURBOS
Mulțumesc pentru răspuns. Sunt din Spania. Este un turbo de la un Xara Picasso cu 100 km la bord. Turbo este nou-nouț, doar că are puțin joc în bucșa de bronz și curge ulei. De aceea aș vrea să știu de unde pot cumpăra aceste piese de schimb ca să-l pot repara. Este marca Garrett. Mulțumesc.